• 1
 • 2
 • 3
true
268
593
fade
2
2
 • Puppyparty gaat niet door!

   

  De puppyparty die gehouden zou worden op donderdagavond 18 november is geannuleerd. De party zal gehouden worden op een later moment, zodra de datum bekend is leest u dat hier!

   


  Heeft u zin in een gezellige avond met informatie over o.a.:

  • gedrag
  • zindelijkheid
  • opvoeding
  • voeding
  • sterilisatie/castratie

  Kom dan naar de puppy party!

  U kunt zich opgeven bij de balie.

   

   

   

  Lees meer...
 • Fotowedstrijd

   

  De winnaars van de fotowedstrijd zijn bekend!


  In het kader van dierendag organiseerden we een fotowedstrijd. Tot en met 31 oktober was het mogelijk om de mooiste vakantie foto van uw huisdier op te sturen! We hebben veel inzendingen ontvangen en de mooiste drie foto's uitgekozen. De winnaars hebben hierover bericht gekregen. Maar voor alle deelnemers die niet hebben gewonnen ligt er eveneens een attentie klaar op onze praktijk!


   

  De winnende foto's: 1 Labrador Bowie aan het Gardameer, 2 Zwitserse witte herder Gijs in Zwitserland, 3 Pers Quincy in haar vakantiehuisje

   

   

  Lees meer...
 • Kisscool heeft een bottumor...

   

  En moet verder op 3 poten!

   


  Kisscool is een kat van ongeveer 15 jaar. Een aantal weken geleden begint hij kreupel te lopen met zijn rechtervoorpoot en ontstaat er een bult ter hoogte van de schouder. Tijd voor een rontgenfoto!

  Op de foto is te zien dat er in het schouderblad botoplossing opgetreden is. Daarnaast zit een deel van het schouderblad niet meer op de juiste plek, dit wordt veroorzaakt door een breuk. Al met al sterk verdacht van een tumor in het bot met een pathologische breuk, zoals we dat dan noemen, de breuk wordt veroorzaakt door de tumor.

  Kisscool is al op leeftijd, maar is verder nog goed fit en alles op een rijtje zettend, kiezen we ervoor om de poot te amputeren. De operatie is goed verlopen en Kisscool probeert in de dagen erna al goed zijn balans te vinden op 3 poten. Twee weken later gaat het uitstekend met hem en gedraagt hij zich als een kat van 5!

   

   

   

  Lees meer...
 • Lopende acties klantenkaart

   

  Spaar en krijg korting met de klantenkaart!


  Vanaf heden kunt u bij ons een klantenkaart krijgen. U koopt de kaart voor 2,50 euro, dit bedrag wordt direct in punten op de pas gezet. Voor iedere euro die u bij ons besteedt, krijgt u 1 punt op de spaarkaart. Iedere punt is 2,5 cent waard en kunt u gebruiken bij de aankoop van ontvlooing, ontworming, voeding, shampoo en gebitsverzorgingsproducten! Daarnaast kunt u met de klantenkaart meedoen aan alle acties.

   

  Juli + Augustus: geen acties ivm vakantietijd.

   

  Lees meer...
 • slide 1
false
10
10
fade
10
4

In september 1998 ben ik als paraveterinair komen werken op het Dierenartsencentrum. Mijn meest voorkomende werkzaamheden zijn het assisteren tijdens operaties, het verzorgen van de dieren in de opname en baliewerkzaamheden. Verder organiseer ik de puppyparty's en geef ik de puppycursussen op de praktijk. Samen met Hans woon ik op een woonboerderijtje in Haule. We hebben honden, katten, paarden, kippen, geitjes, een varken en een cavia. Mijn vrije tijd besteed ik dan ook hoofdzakelijk aan het verzorgen van mijn dieren. Andere hobby's zijn o.a. lezen en spinning op de sportschool.

Bianca Hulleman

Paraveterinair