• 1
 • 2
 • 3
true
268
593
fade
4
2
 • Een nieuw gezicht bij DAC Oosterwolde!

   

  Esther Zijlstra vervangt Kirsten Heijs tijdens haar zwangerschapsverlof.

   


  Ik ben Esther Zijlstra, dierenarts en vervangster van Kirsten tijdens haar zwangerschapsverlof.
  In 2000 ben ik in Gent afgestudeerd en daarna heb ik in Wales en lange tijd in Joure als dierenarts gewerkt.
  Tot ziens op het Dierenartsencentrum!

   

   

  Lees meer...
 • Equinoord Paardenpraktijk

   

  Per 1 juli werken wij samen met Equinoord Paardenpraktijk!

   


  Om in de toekomst aan de groeiende vraag naar een paarden-dierenarts, zowel overdag als tijdens de spoeddienst, te kunnen voldoen zijn we zeer verheugd dat we u kunnen mededelen dat we per 1 juli a.s. gaan samenwerken met Equinoord Paardenpraktijk.

  Equinoord Paardenpraktijk is het samenwerkingsverband van de dierenkliniek Marum-Grootegast afd. paard en de paardenpraktijk Drogeham. Binnen Equinoord Paardenpraktijk zullen de volgende zes erkende paardendierenartsen werkzaam zijn; Chantal Elzinga, Lara van Voorden, Susanne Coppes, Maaike Hadderingh, Evert Dolfijn en Julius Peters.

   

  Wat verandert er voor u als paardenklant van DAC Oosterwolde?

  Na 1 juli belt u voor het maken van een afspraak naar een ander telefoonnummer, namelijk dat van Equinoord Paardenpraktijk (0594-64 5252).

  Gelieve de visites voor dezelfde dag ’s ochtends tussen 8.00 en 9.00 uur door te geven. In het geval van een spoedvisite kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week bovenstaand nummer bellen. Buiten de openingstijden van de praktijk wordt u dan doorgeschakeld naar de mobiele telefoon van de dienstdoende paardendierenarts.

  Bij het maken van een afspraak kunt u aangeven waarvoor u een afspraak wilt maken en bij welke dierenarts. Voor de afspraken bij Julius Peters betreffende gebitsbehandelingen, kunt u aangeven of dat bij u aan huis moet gebeuren, of dat u met uw paard naar de kliniek in Marum of naar de kliniek in Oosterwolde komt.

  Door de samenwerking met Equinoord Paardenpraktijk hopen wij de diergeneeskundige zorg voor uw paard nog verder te kunnen optimaliseren. Ook werken wij als Equinoord samen met de grotere paardenklinieken in het Noorden van het land, voor het geval uw paard een intensieve behandeling nodig heeft.

  Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd, maar bij vragen kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen.

  Voor afspraken Paard gelieve per 1 juli te bellen naar EQUINOORD PAARDENPRAKTIJK;  0594-645252

   

  Informatie is ook te vinden op de website; www.equinoord.nl

   

  Lees meer...
 • 5% korting bij Doc&booff!

   

  Alles voor je huisdier hebben we nu ook online!

   


  De Nederlandse dierenartsen hebben de eigen webshop Doc&Booff gelanceerd. Wij zijn hierbij ook aangesloten. Op Doc&Booff is alles verkrijgbaar wat nodig is voor je gezelschapsdier; van onderhoudsvoeding, vlooienmiddelen, manden tot en met vele speeltjes. Uiteraard met belangrijke praktische tips en adviezen voor het welzijn en de gezondheid van het dier. Binnenkort zijn ook onze speciale voedingen en diëten bij Doc&Booff te bestellen.

  Haal je bestelling bij ons af of laat het thuisbezorgen

  Je kunt zelf kiezen waar je je bestelling laat bezorgen. Bij een bestelling vanaf € 39,50 wordt het pakketje gratis thuisbezorgd. Maar het is ook mogelijk om je online bestelling op onze praktijk af te halen. Je betaalt dan nooit bezorgkosten, kiest je eigen afhaalmoment en als je nog vragen hebt kun je ze gelijk aan ons stellen!

  Zorg en vertrouwen

  Wij beseffen maar al te goed dat de zorg van je huisdier iets is wat gepaard gaat met vertrouwen. Daarom kun je voor ieder dier een dierenprofiel opstellen en ons toegang geven tot je gegevens. Dankzij dit dierenprofiel krijg je handige tips en adviezen over hoe je jouw dier gelukkig en gezond houdt gedurende alle levensfasen. Wij gaan voor de juiste zorg net dat stapje verder.

  Welkom bij Doc&Booff

  Ga nu naar www.docbooff.nl om gemakkelijk en veilig alles te bestellen wat je nodig hebt voor jouw huisdier. Wij bieden je scherpe prijzen, goede kwaliteit en een actueel aanbod. Aangevuld met betrouwbare informatie, tips en adviezen gebaseerd op onze kennis en ervaring. Bij de eerste bestelling krijgt u 5% korting!   

  Lees meer...
 • Verbouwing DAC

   

  De verbouwing in onze kliniek is klaar!

   


  Er is inmiddels een nieuwe bovenverdieping op het gebouw gekomen en de buitenkant is behoorlijk veranderd. Het achterste deel van onze kliniek is beneden ook flink verbouwd. Dit zult u merken als u uw hond voor een operatie brengt of een röntgenfoto of echo laat maken. Op zaterdag 3 oktober 2015 nemen wij weer deel aan de Landelijke Open Dag Dierenartsen. We nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen op onze vernieuwde praktijk!

   

  Ook onze huisstijl heeft een nieuwe frisse look gekregen, zo heeft het oude logo plaats gemaakt voor twee nieuwe:

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Lees meer...
 • Dienstrooster gezelschapsdieren

   

  Dienstregeling gezelschapsdieren

   


  Sinds 1 maart 2015 werken we samen met DAC Noordwolde en Dierenkliniek Wolvega in de dienst. U was al gewend om DAC Noordwolde te treffen in het weekend, dit is uitgebreid met Dierenkliniek Wolvega. Ook door de week. Op deze manier treft u altijd een gezelschapsdierenarts.

   

  Spoedgevallen: 24 uur per dag en 7 dagen per week 0516-512742, kies eerst de 1, dan de 3.

  Houdt u er rekening mee dat er in de dienst een ander tarief wordt berekend.

   

  Hieronder ziet u welke praktijk u in het weekend aan de lijn krijgt als u ons nummer belt.

  Datum Praktijk
     
  18/19 juli Wolvega
  25/26 juli Noordwolde
  1/2 augustus Wolvega
  8/9 augustus Wolvega
  15/16 augustus Oosterwolde
  22/23 augustus Wolvega
  29/30 augustus Noordwolde
  5/6 september Noordwolde
  12/13 september Oosterwolde
  19/20 september Wolvega
  26/27 september Noordwolde
  3/4 oktober Oosterwolde

   

   

   

  Lees meer...
 • slide 1
 • slide 2
 • slide 3
false
10
10
fade
20
10

In september 1998 ben ik als paraveterinair komen werken op het Dierenartsencentrum. Mijn meest voorkomende werkzaamheden zijn het assisteren tijdens operaties, het verzorgen van de dieren in de opname en baliewerkzaamheden. Verder organiseer ik de puppyparty's en geef ik de puppycursussen op de praktijk. Samen met Hans woon ik op een woonboerderijtje in Haule. We hebben honden, katten, paarden, kippen, geitjes, een varken en een cavia. Mijn vrije tijd besteed ik dan ook hoofdzakelijk aan het verzorgen van mijn dieren. Andere hobby's zijn o.a. lezen en spinning op de sportschool.

Bianca Hulleman

Paraveterinair