• 1
 • 2
 • 3
true
268
593
fade
2
2
 • Trimsalon Bravo bestaat 5 jaar!

  Petra Blaauw:

  ''Zeven jaar geleden ben ik met de opleiding honden trimster begonnen. Na twee verschillende stages heb ik in 2009 mijn diploma gehaald. Na het behalen van mijn diploma heb ik mijn eigen trimsalon geopend in Veenhuizen: Trimsalon Bravo.


  Sinds ongeveer een jaar trim ik uw dier ook op het Dierenartsencentrum Oosterwolde.

  Door veel deel te nemen aan workshops en wedstrijden blijf ik up-to-date. Onlangs heb ik nog deelgenomen aan de Friese trimkampioenschappen en deze ook nog gewonnen!

  Dit jaar vier ik mijn eerste lustrum en dit wil ik graag met u delen. Maak een afspraak tussen 17 november en 15 december en ontvang een kortingsbon van 10% op de volgende trimbehandeling. Maak snel een afspraak want vol is vol!

  Wilt u meer weten kijk dan even op mijn website www.trimsalonbravo.nl of bel met 0638430720.''

   

  Petra Blaauw staat voor u klaar om uw huisdier er weer mooi en fris uit te laten zien. Kijk voor meer informatie op www.trimsalonbravo.nl! U kunt met Petra een afspraak maken om uw dier te laten trimmen op de praktijk!

   

  Lees meer...
 • Heeft uw huisdier last van vuurwerkangst?

  Het einde van het jaar komt er weer aan en dat betekent voor ons vaak volop gezelligheid! Maar voor onze huisdieren kunnen er ook minder leuke momenten zijn. Denk bijvoorbeeld aan vuurwerk!


  Is uw huisdier bang voor vuurwerk? Informeer dan tijdig hoe u hem hierbij kunt helpen. Hier alvast een aantal tips:

  • Train uw dier met vuurwerkgeluiden. Voor meer informatie klik hier.
  • Laat de chip van uw huisdier controleren.
  • Maak een verstop plek in huis waar uw dier zich rustig kan verstoppen.
  • Informeer bij uw dierenarts naar de verschillende middelen die uw dier kunnen helpen bij angst en stress.

   

   

  Naast vuurwerk zijn er nog een aantal andere tips die wij u willen meegeven voor de feestmaand:

  • Voorkom dat uw dier chocolade eet.
  • Voorkom dat uw kat aan een kerstster (plant) kan knagen.
  • Kerstballen kunnen aantrekkelijke speeltjes lijken maar niets is minder waar dus let op!

  Maar bovenal wensen wij u en uw huisdier(en) een hele prettige en veilige decembermaand!

   

   


   

  Lees meer...
 • Kisscool heeft een bottumor...

   

  En moet verder op 3 poten!

   


  Kisscool is een kat van ongeveer 15 jaar. Een aantal weken geleden begint hij kreupel te lopen met zijn rechtervoorpoot en ontstaat er een bult ter hoogte van de schouder. Tijd voor een rontgenfoto!

  Op de foto is te zien dat er in het schouderblad botoplossing opgetreden is. Daarnaast zit een deel van het schouderblad niet meer op de juiste plek, dit wordt veroorzaakt door een breuk. Al met al sterk verdacht van een tumor in het bot met een pathologische breuk, zoals we dat dan noemen, de breuk wordt veroorzaakt door de tumor.

  Kisscool is al op leeftijd, maar is verder nog goed fit en alles op een rijtje zettend, kiezen we ervoor om de poot te amputeren. De operatie is goed verlopen en Kisscool probeert in de dagen erna al goed zijn balans te vinden op 3 poten. Twee weken later gaat het uitstekend met hem en gedraagt hij zich als een kat van 5!

   

   

   

  Lees meer...
 • Lopende acties klantenkaart

   

  Spaar en krijg korting met de klantenkaart!


  Vanaf heden kunt u bij ons een klantenkaart krijgen. U koopt de kaart voor 2,50 euro, dit bedrag wordt direct in punten op de pas gezet. Voor iedere euro die u bij ons besteedt, krijgt u 1 punt op de spaarkaart. Iedere punt is 2,5 cent waard en kunt u gebruiken bij de aankoop van ontvlooing, ontworming, voeding, shampoo en gebitsverzorgingsproducten! Daarnaast kunt u met de klantenkaart meedoen aan alle acties.

   

  December: geen lopende acties

   

  Lees meer...
 • slide 1
false
10
10
fade
10
4

In september 1998 ben ik als paraveterinair komen werken op het Dierenartsencentrum. Mijn meest voorkomende werkzaamheden zijn het assisteren tijdens operaties, het verzorgen van de dieren in de opname en baliewerkzaamheden. Verder organiseer ik de puppyparty's en geef ik de puppycursussen op de praktijk. Samen met Hans woon ik op een woonboerderijtje in Haule. We hebben honden, katten, paarden, kippen, geitjes, een varken en een cavia. Mijn vrije tijd besteed ik dan ook hoofdzakelijk aan het verzorgen van mijn dieren. Andere hobby's zijn o.a. lezen en spinning op de sportschool.

Bianca Hulleman

Paraveterinair