• 1
 • 2
 • 3
true
268
593
fade
2
2
 • Kijk nu op Doc&booff!

   

  Alles voor je huisdier hebben we nu ook online!

   


  De Nederlandse dierenartsen hebben de eigen webshop Doc&Booff gelanceerd. Wij zijn hierbij ook aangesloten. Op Doc&Booff is alles verkrijgbaar wat nodig is voor je gezelschapsdier; van onderhoudsvoeding, vlooienmiddelen, manden tot en met vele speeltjes. Uiteraard met belangrijke praktische tips en adviezen voor het welzijn en de gezondheid van het dier. Binnenkort zijn ook onze speciale voedingen en diëten bij Doc&Booff te bestellen.

  Haal je bestelling bij ons af of laat het thuisbezorgen

  Je kunt zelf kiezen waar je je bestelling laat bezorgen. Bij een bestelling vanaf € 39,50 wordt het pakketje gratis thuisbezorgd. Maar het is ook mogelijk om je online bestelling op onze praktijk af te halen. Je betaalt dan nooit bezorgkosten, kiest je eigen afhaalmoment en als je nog vragen hebt kun je ze gelijk aan ons stellen!

  Zorg en vertrouwen

  Wij beseffen maar al te goed dat de zorg van je huisdier iets is wat gepaard gaat met vertrouwen. Daarom kun je voor ieder dier een dierenprofiel opstellen en ons toegang geven tot je gegevens. Dankzij dit dierenprofiel krijg je handige tips en adviezen over hoe je jouw dier gelukkig en gezond houdt gedurende alle levensfasen. Wij gaan voor de juiste zorg net dat stapje verder.

  Welkom bij Doc&Booff

  Ga dus naar www.docbooff.nl/?pr=18683D9990F om gemakkelijk en veilig alles te bestellen wat je nodig hebt voor jouw huisdier. Wij bieden je scherpe prijzen, goede kwaliteit en een actueel aanbod. Aangevuld met betrouwbare informatie, tips en adviezen gebaseerd op onze kennis en ervaring.

   

  Lees meer...
 • Verbouwing DAC

   

  De komende maanden wordt er verbouwd in onze kliniek.

   


  Er komt een nieuwe bovenverdieping op het gebouw. De wachtkamer is tijdelijk iets anders ingedeeld. Onze excuses voor de eventuele overlast.

   

   

  Lees meer...
 • Dienstrooster gezelschapsdieren

   

  Nieuwe dienstregeling gezelschapsdieren!

   


  Sinds kort werken we samen met DAC Noordwolde en Dierenkliniek Wolvega in de dienst. U was al gewend om DAC Noordwolde te treffen in het weekend, vanaf heden is dit uitgebreid met Dierenkliniek Wolvega. Ook door de week. Op deze manier treft u altijd een gezelschapsdierenarts.

   

  Spoedgevallen: 24 uur per dag en 7 dagen per week 0516-512742, kies eerst de 1, dan de 3.

  Houdt u er rekening mee dat er in de dienst een ander tarief wordt berekend.

   

  Hieronder ziet u welke praktijk u in het weekend aan de lijn krijgt als u ons nummer belt.

  Datum Praktijk
  21/22 maart Oosterwolde     
  28/29 maart Noordwolde
  4/5 april Pasen Wolvega
  6 april Oosterwolde
  11/12 april Noordwolde
  18/19 april Oosterwolde
  25/26 april Wolvega
  27 april Koningsdag Oosterwolde
  2/3 mei Noordwolde
  5 mei Bevrijdingsdag Wolvega
  9/10 mei Oosterwolde
  14 mei Hemelvaart Wolvega

   

   

   

  Lees meer...
 • slide 1
false
10
10
fade
10
4

In september 1998 ben ik als paraveterinair komen werken op het Dierenartsencentrum. Mijn meest voorkomende werkzaamheden zijn het assisteren tijdens operaties, het verzorgen van de dieren in de opname en baliewerkzaamheden. Verder organiseer ik de puppyparty's en geef ik de puppycursussen op de praktijk. Samen met Hans woon ik op een woonboerderijtje in Haule. We hebben honden, katten, paarden, kippen, geitjes, een varken en een cavia. Mijn vrije tijd besteed ik dan ook hoofdzakelijk aan het verzorgen van mijn dieren. Andere hobby's zijn o.a. lezen en spinning op de sportschool.

Bianca Hulleman

Paraveterinair