• 1
 • 2
 • 3
 • 4
true
267
594
fade
4
2
 • Februari gebitsmaand

  Maak nu een afspraak voor een gratis gebitscontrole in februari!


  Zoals ieder jaar staat de maand februari in het teken van het gebit. Daarom kunt u in deze maand een afspraak maken voor een gratis gebitscheck van uw huisdier! U kunt ons even bellen om een afspraak te maken. Indien er tijdens dit consult blijkt dat uw dier een verdere behandeling nodig heeft ontvangt u van ons een kortingsbon van 10% op een gebitsbehandeling.

  Niet alleen honden en katten kunnen last hebben van een slecht gebit. Ook konijnen en cavia's kunnen ernstige gebitsproblemen hebben! Door bijvoorbeeld onvoldoende hooi te eten kunnen snijtanden scheef gaan groeien of komen er haken op de kiezen. Dus ook voor uw konijn of cavia kunt een afspraak maken voor gratis controle in de maand februari!

  Bij webshop Doc&Booff ontvangt u nu 15% korting op gebitsverzorgende producten!

   

   

   

  Lees meer...
 • Kirsten Heijs terug van zwangerschapsverlof

  Vanaf 1 februari zal Kirsten Heijs haar werk op de praktijk weer oppakken.

   


  Op 25 september zijn Kirsten en Mark trotse ouders geworden van Thomas en Juliet. Vanaf 1 februari zal Kirsten weer voor u en uw dieren klaar staan op de praktijk.

  Esther Zijlstra, de vervangster van Kirsten tijdens haar verlof, zal ook na 1 februari bij ons blijven werken! U zult haar voornamelijk treffen op de maandag.

  Lees meer...
 • Puppyparty!

  Op donderdag 3 maart 2016 wordt er weer een puppyparty gehouden!


  Lees meer...
 • 15% korting op gebitsverzorgende producten!

   

  Alles voor je huisdier hebben we nu ook online!

   


  De Nederlandse dierenartsen hebben de eigen webshop Doc&Booff gelanceerd. Wij zijn hierbij ook aangesloten. Op Doc&Booff is alles verkrijgbaar wat nodig is voor je gezelschapsdier; van onderhoudsvoeding, vlooienmiddelen, manden tot en met vele speeltjes. Uiteraard met belangrijke praktische tips en adviezen voor het welzijn en de gezondheid van het dier. Binnenkort zijn ook onze speciale voedingen en diëten bij Doc&Booff te bestellen.

  Haal je bestelling bij ons af of laat het thuisbezorgen

  Je kunt zelf kiezen waar je je bestelling laat bezorgen. Bij een bestelling vanaf € 49,50 wordt het pakketje gratis thuisbezorgd. Maar het is ook mogelijk om je online bestelling op onze praktijk af te halen. Je betaalt dan nooit bezorgkosten, kiest je eigen afhaalmoment en als je nog vragen hebt kun je ze gelijk aan ons stellen!

  Zorg en vertrouwen

  Wij beseffen maar al te goed dat de zorg van je huisdier iets is wat gepaard gaat met vertrouwen. Daarom kun je voor ieder dier een dierenprofiel opstellen en ons toegang geven tot je gegevens. Dankzij dit dierenprofiel krijg je handige tips en adviezen over hoe je jouw dier gelukkig en gezond houdt gedurende alle levensfasen. Wij gaan voor de juiste zorg net dat stapje verder.

  Welkom bij Doc&Booff

  Ga nu naar www.docbooff.nl om gemakkelijk en veilig alles te bestellen wat je nodig hebt voor jouw huisdier. Wij bieden je scherpe prijzen, goede kwaliteit en een actueel aanbod. Aangevuld met betrouwbare informatie, tips en adviezen gebaseerd op onze kennis en ervaring.

  Bij de eerste bestelling krijgt u 5% korting!   

  Lees meer...
 • Trimster Mariska van der Velde

  Laat uw huisdier trimmen bij ons op de praktijk!

   


  Trimster Mariska van der Velde heeft een eigen trimsalon in Houtigehage en staat vanaf nu ook op het dierenartsencentrum voor uw huisdier klaar. Voor meer informatie over Mariska en/of over trimmen kunt u terecht op www.hondentrimsalonmariska.nl.

   

  Wilt u uw huisdier laten trimmen door Mariska op het dierenartsencentrum? Dan kunt u haar bellen voor een afspraak op: 06-46514342.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Lees meer...
 • Dienstrooster gezelschapsdieren

   

  Dienstregeling gezelschapsdieren

   


  Sinds 1 maart 2015 werken we samen met DAC Noordwolde en Dierenkliniek Wolvega in de dienst. U was al gewend om DAC Noordwolde te treffen in het weekend, dit is uitgebreid met Dierenkliniek Wolvega. Ook door de week. Op deze manier treft u altijd een gezelschapsdierenarts.

   

  Spoedgevallen: 24 uur per dag en 7 dagen per week 0516-512742, kies in het keuzemenu eerst de 1, dan de 3.

  Houdt u er rekening mee dat er in de dienst een ander tarief wordt berekend.

   

  Hieronder ziet u welke praktijk u in het weekend aan de lijn krijgt als u ons nummer belt.

  Datum Praktijk
  30/31 januari Noordwolde
  6/7 februari Oosterwolde
  13/14 februari Wolvega
  20/21 februari Noordwolde
  27/28 februari Oosterwolde
  5/6 maart Noordwolde
  12/13 maart Wolvega
  19/20 maart Oosterwolde
  26/27 maart Wolvega
  28 maart 2e paasdag Oosterwolde
  2/3 april Noordwolde

   

   

   

  Lees meer...
 • slide 1
 • slide 2
 • slide 3
false
10
10
fade
30
20

In september 1998 ben ik als paraveterinair komen werken op het Dierenartsencentrum. Mijn meest voorkomende werkzaamheden zijn het assisteren tijdens operaties, het verzorgen van de dieren in de opname en baliewerkzaamheden. Verder organiseer ik de puppyparty's en geef ik de puppycursussen op de praktijk. Samen met Hans woon ik op een woonboerderijtje in Haule. We hebben honden, katten, paarden, kippen, geitjes, een varken en een cavia. Mijn vrije tijd besteed ik dan ook hoofdzakelijk aan het verzorgen van mijn dieren. Andere hobby's zijn o.a. lezen en spinning op de sportschool.

Bianca Hulleman

Paraveterinair