• 1
 • 2
 • 3
 • 4
true
266
593
fade
4
2
 • Juni chipmaand!

  In de maand juni chippen wij uw huisdier voor €22,50!


  Ieder jaar staat juni in het teken van het chippen van huisdieren. Voor honden is een chip al vanaf 2013 verplicht. Het draagt er aan bij om misstanden in de dierhandel en -fokkerij aan te pakken. Meer informatie leest u ook op www.chipjedier.nl.

  In de vakantietijd raken de meeste huisdieren vermist. Wanneer ze gechipt zijn is de eigenaar snel weer gevonden! Helaas zijn er nog veel dieren zonder chip of zonder goede registratie. Vergeet bijvoorbeeld ook niet om uw gegevens aan te passen wanneer uw verhuisd of een nieuw telefoon nummer heeft!

  In de maand juni kunt u uw huisdier laten chippen voor €22,50. Bovendien zorgen wij er dan ook voor dat uw huisdier geregistreerd wordt bij een databank.

  Is uw huisdier al gechipt maar weet u niet zeker of de chip juist geregistreerd staat? Kom dan langs voor een gratis chipcheck!

  Wij registreren uw huisdier bij Backhome club. Wanneer uw gegevens veranderen kunt u dit eenvoudig zelf online aanpassen.

   

  Lees meer...
 • Webshop Doc&Booff

   

  Alles voor je huisdier hebben we nu ook online!

   


  De Nederlandse dierenartsen hebben de eigen webshop Doc&Booff gelanceerd. Wij zijn hierbij ook aangesloten. Op Doc&Booff is alles verkrijgbaar wat nodig is voor je gezelschapsdier; van onderhoudsvoeding, vlooienmiddelen, manden tot en met vele speeltjes. Uiteraard met belangrijke praktische tips en adviezen voor het welzijn en de gezondheid van het dier. Binnenkort zijn ook onze speciale voedingen en diëten bij Doc&Booff te bestellen.

  Haal je bestelling bij ons af of laat het thuisbezorgen

  Je kunt zelf kiezen waar je je bestelling laat bezorgen. Bij een bestelling vanaf € 49,50 wordt het pakketje gratis thuisbezorgd. Maar het is ook mogelijk om je online bestelling op onze praktijk af te halen. Je betaalt dan nooit bezorgkosten, kiest je eigen afhaalmoment en als je nog vragen hebt kun je ze gelijk aan ons stellen!

  Zorg en vertrouwen

  Wij beseffen maar al te goed dat de zorg van je huisdier iets is wat gepaard gaat met vertrouwen. Daarom kun je voor ieder dier een dierenprofiel opstellen en ons toegang geven tot je gegevens. Dankzij dit dierenprofiel krijg je handige tips en adviezen over hoe je jouw dier gelukkig en gezond houdt gedurende alle levensfasen. Wij gaan voor de juiste zorg net dat stapje verder.

  Welkom bij Doc&Booff

  Ga nu naar www.docbooff.nl om gemakkelijk en veilig alles te bestellen wat je nodig hebt voor jouw huisdier. Wij bieden je scherpe prijzen, goede kwaliteit en een actueel aanbod. Aangevuld met betrouwbare informatie, tips en adviezen gebaseerd op onze kennis en ervaring.

  Bij de eerste bestelling krijgt u 5% korting!


   


   

  Lees meer...
 • Satiety challenge: gezond afvallen onder begeleiding!

  Heeft uw huisdier ook een paar kilootjes te veel? Maak dan nu een afspraak voor een gratis gewichtsconsult.


   

  Overgewicht is ook bij honden en katten een veel voorkomend probleem. Heeft u kat of hond een paar kilootjes te veel? De komende maanden kunt u in onze praktijk deelnemen aan de Satiety Challenge van Royal Canin. Als u mee wilt doen kunt u telefonisch een afspraak met ons maken. U zult van ons advies en begeleiding krijgen bij het gezond laten afvallen van uw huisdier. Bij iedere afspraak ontvangt u een leuke attentie. En ontvang op de eerste maand voeding 50% korting!

   

   

   

   

  Lees meer...
 • Trimster Mariska van der Velde

  Laat uw huisdier trimmen bij ons op de praktijk!

   


  Trimster Mariska van der Velde heeft een eigen trimsalon in Houtigehage en staat vanaf nu ook op het dierenartsencentrum voor uw huisdier klaar. Voor meer informatie over Mariska en/of over trimmen kunt u terecht op www.hondentrimsalonmariska.nl.

   

  Wilt u uw huisdier laten trimmen door Mariska op het dierenartsencentrum? Dan kunt u haar bellen voor een afspraak op: 06-46514342.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Lees meer...
 • slide 1
 • slide 2
 • slide 3
false
10
10
fade
30
20

In september 1998 ben ik als paraveterinair komen werken op het Dierenartsencentrum. Mijn meest voorkomende werkzaamheden zijn het assisteren tijdens operaties, het verzorgen van de dieren in de opname en baliewerkzaamheden. Verder organiseer ik de puppyparty's en geef ik de puppycursussen op de praktijk. Samen met Hans woon ik op een woonboerderijtje in Haule. We hebben honden, katten, paarden, kippen, geitjes, een varken en een cavia. Mijn vrije tijd besteed ik dan ook hoofdzakelijk aan het verzorgen van mijn dieren. Andere hobby's zijn o.a. lezen en spinning op de sportschool.

Bianca Hulleman

Paraveterinair