• 1
 • 2
 • 3
true
268
593
fade
2
2
 • Juni is chipmaand!

   

  In juni kunt u uw huisdier laten chippen en registreren voor de speciale actieprijs van €22,50!

   


  Al enkele jaren staat de maand juni helemaal in het teken van het chippen en registreren van huisdieren. In juni kunt u uw huisdier daarom laten chippen en registreren voor het actietarief van €22,50!

  Sinds 2013 is het chippen van iedere hond die er in Nederland bij komt verplicht. Alle pups moeten binnen 7 weken na de geboorte gechipt worden. Ook moeten ze voordat ze 8 weken oud zijn geregistreerd worden bij een databank. Toch zien we vaak bij een vermissing van een huisdier dat de chip niet geregistreerd staat of dat de gegevens onjuist zijn. Dus gaat u verhuizen of krijgt u een nieuw telefoonnummer? Denk er dan aan om de chip gegevens te wijzigen! Dit kan vaak heel eenvoudig online gedaan worden bij de databank waar de chip geregistreerd staat. Weet u niet zeker bij welke databank uw huisdier staat ingeschreven en of de gegevens nog kloppen? Controleer dit dan op www.chipnummer.nl. Natuurlijk kunt u ook altijd even bij ons binnen lopen om de chip en de registratie door ons te laten controleren!

  Meer informatie vindt u op onze pagina chippen van gezelschapsdieren en op www.chipjedier.nl.

   

  Lees meer...
 • In mei 10% korting

   

  In de maand mei ontvangt u 10% korting op alle vlooien, teken en wormen middelen!

   


  In onderstaande schema's is te zien welk middel u kunt gebruiken en waar dit middel uw kat of hond tegen beschermt.

  Kijk bij preventieve zorg op onze website voor meer informatie over parasieten.

   

   

  Lees meer...
 • 5% korting bij Doc&booff!

   

  Alles voor je huisdier hebben we nu ook online!

   


  De Nederlandse dierenartsen hebben de eigen webshop Doc&Booff gelanceerd. Wij zijn hierbij ook aangesloten. Op Doc&Booff is alles verkrijgbaar wat nodig is voor je gezelschapsdier; van onderhoudsvoeding, vlooienmiddelen, manden tot en met vele speeltjes. Uiteraard met belangrijke praktische tips en adviezen voor het welzijn en de gezondheid van het dier. Binnenkort zijn ook onze speciale voedingen en diëten bij Doc&Booff te bestellen.

  Haal je bestelling bij ons af of laat het thuisbezorgen

  Je kunt zelf kiezen waar je je bestelling laat bezorgen. Bij een bestelling vanaf € 39,50 wordt het pakketje gratis thuisbezorgd. Maar het is ook mogelijk om je online bestelling op onze praktijk af te halen. Je betaalt dan nooit bezorgkosten, kiest je eigen afhaalmoment en als je nog vragen hebt kun je ze gelijk aan ons stellen!

  Zorg en vertrouwen

  Wij beseffen maar al te goed dat de zorg van je huisdier iets is wat gepaard gaat met vertrouwen. Daarom kun je voor ieder dier een dierenprofiel opstellen en ons toegang geven tot je gegevens. Dankzij dit dierenprofiel krijg je handige tips en adviezen over hoe je jouw dier gelukkig en gezond houdt gedurende alle levensfasen. Wij gaan voor de juiste zorg net dat stapje verder.

  Welkom bij Doc&Booff

  Ga nu naar www.docbooff.nl om gemakkelijk en veilig alles te bestellen wat je nodig hebt voor jouw huisdier. Wij bieden je scherpe prijzen, goede kwaliteit en een actueel aanbod. Aangevuld met betrouwbare informatie, tips en adviezen gebaseerd op onze kennis en ervaring. Bij de eerste bestelling krijgt u 5% korting!   

  Lees meer...
 • Verbouwing DAC

   

  De verbouwing in onze kliniek is bijna klaar!

   


  Er is inmiddels een nieuwe bovenverdieping op het gebouw gekomen en de buitenkant is behoorlijk veranderd. Het achterste deel van onze kliniek is beneden ook flink verbouwd. Dit zult u merken als u uw hond voor een operatie brengt of een röntgenfoto of echo laat maken. Rond dierendag plannen wij een open dag en nodigen we u graag uit om een kijkje te komen nemen. De precieze datum voor de open dag is nog niet bekend.

   

  Ook onze huisstijl heeft een nieuwe frisse look gekregen, zo heeft het oude logo plaats gemaakt voor twee nieuwe:

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Lees meer...
 • Dienstrooster gezelschapsdieren

   

  Nieuwe dienstregeling gezelschapsdieren!

   


  Sinds kort werken we samen met DAC Noordwolde en Dierenkliniek Wolvega in de dienst. U was al gewend om DAC Noordwolde te treffen in het weekend, vanaf heden is dit uitgebreid met Dierenkliniek Wolvega. Ook door de week. Op deze manier treft u altijd een gezelschapsdierenarts.

   

  Spoedgevallen: 24 uur per dag en 7 dagen per week 0516-512742, kies eerst de 1, dan de 3.

  Houdt u er rekening mee dat er in de dienst een ander tarief wordt berekend.

   

  Hieronder ziet u welke praktijk u in het weekend aan de lijn krijgt als u ons nummer belt.

  Datum Praktijk
     
  9/10 mei Oosterwolde
  14 mei Hemelvaart Wolvega
  16/17 mei Oosterwolde
  23/24/25 mei Noordwolde
  30/31 mei Noordwolde
  6/7 juni Wolvega
  13/14 juni Wolvega
  20/21 juni Oosterwolde
  27/28 juni Wolvega
  4/5 juli Oosterwolde
     
     

   

   

   

  Lees meer...
 • slide 1
false
10
10
fade
10
4

In september 1998 ben ik als paraveterinair komen werken op het Dierenartsencentrum. Mijn meest voorkomende werkzaamheden zijn het assisteren tijdens operaties, het verzorgen van de dieren in de opname en baliewerkzaamheden. Verder organiseer ik de puppyparty's en geef ik de puppycursussen op de praktijk. Samen met Hans woon ik op een woonboerderijtje in Haule. We hebben honden, katten, paarden, kippen, geitjes, een varken en een cavia. Mijn vrije tijd besteed ik dan ook hoofdzakelijk aan het verzorgen van mijn dieren. Andere hobby's zijn o.a. lezen en spinning op de sportschool.

Bianca Hulleman

Paraveterinair