• 1
 • 2
 • 3
true
268
593
fade
2
2
 • Blacky de hoestende patiĆ«nt!

   

  Blacky heeft last van een dikke keel en kan niet stoppen met hoesten!

   


  Lees meer bij patient van de maand.

  Lees meer...
 • Klantenkaart

   

  Spaar voor korting met de klantenkaart!

   


  Vanaf heden kunt u bij ons een klantenkaart krijgen. U koopt de kaart voor 2,50 euro, dit bedrag wordt direct in punten op de pas gezet. Voor iedere euro die u bij ons besteedt, krijgt u 1 punt op de spaarkaart. Iedere punt is 2,5 cent waard en kunt u gebruiken bij de aankoop van ontvlooing, ontworming, voeding, shampoo en gebitsverzorgingsproducten!

   

  Lees meer...
 • Het is weer tijd om uw konijn te laten enten!

   

  Het voorjaar is in aantocht en daarmee is ook de tijd aangebroken om uw konijn in te laten enten!

   


  U kunt altijd een afspraak maken om uw konijn te laten enten. Ons advies is om in maart/april te komen voor de vaccinatie tegen myxomatose en VHD. De enting werkt gedurende 1 jaar. De kosten: 21.50 euro per konijn.

   

  Lees meer...
 • Trimster Petra Blaauw op de praktijk

   

  U kunt ook voor de vachtverzorging van uw huisdier terecht op onze praktijk!

   


  Petra Blaauw staat voor u klaar om uw huisdier er weer mooi en fris uit te laten zien. Kijk voor meer informatie op www.trimsalonbravo.nl! U kunt met Petra een afspraak maken om uw dier te laten trimmen op de praktijk!

   

  Lees meer...
 • Laparoscopische sterilisatie

   

  U kunt uw hond bij ons laparoscopisch laten steriliseren. Hierbij worden de eierstokken verwijderd door middel van een kijkoperatie.

   


  Met behulp van een camera worden de eierstokken opgezocht en verwijderd. Deze techniek is minder belastend voor uw huisdier. Er is geen hechtdraad meer nodig in de buik en door de kleine operatiewondjes herstelt de hond erg snel.

   

  Lees meer...
 • slide 1
false
10
10
fade
10
2

In september 1998 ben ik als paraveterinair komen werken op het Dierenartsencentrum. Mijn meest voorkomende werkzaamheden zijn het assisteren tijdens operaties, het verzorgen van de dieren in de opname en baliewerkzaamheden. Verder organiseer ik de puppyparty's en geef ik de puppycursussen op de praktijk. Samen met Hans woon ik op een woonboerderijtje in Haule. We hebben honden, katten, paarden, kippen, geitjes, een varken en een cavia. Mijn vrije tijd besteed ik dan ook hoofdzakelijk aan het verzorgen van mijn dieren. Andere hobby's zijn o.a. lezen en spinning op de sportschool.

Bianca Hulleman

Paraveterinair