• 1
 • 2
 • 3
 • 4
true
268
593
fade
4
2
 • Landelijke open dag dierenartsen

  Op zaterdag 3 oktober 2015 kunt u een kijkje achter de schermen nemen bij Dierenartsencentrum Oosterwolde!


   

  Dit jaar nemen wij weer deel aan de Landelijke open dag dierenartsen op zaterdag 3 oktober 2015. Wij nodigen u graag uit een kijkje te komen nemen op het dierenartsencentrum om onder andere het resultaat van de verbouwing te bewonderen. Wij zullen voor deze dag een leuk programma samen stellen voor jong en oud dus komt allen! Zodra het programma bekend is kunt u dat hier lezen.
   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Lees meer...
 • Trimster Mariska van der Velde

  Vanaf heden kunt u uw huisdier laten trimmen bij ons op de praktijk!


   

  Trimster Mariska van der Velde heeft een eigen trimsalon in Houtigehage en staat vanaf nu ook op het dierenartsencentrum voor uw huisdier klaar. Voor meer informatie over Mariska en/of over trimmen kunt u terecht op www.hondentrimsalonmariska.nl.

   

  Wilt u uw huisdier laten trimmen door Mariska op het dierenartsencentrum? Dan kunt u haar bellen voor een afspraak op: 06-46514342.

   

   

   

   

  Lees meer...
 • Een nieuw gezicht bij DAC Oosterwolde!

   

  Esther Zijlstra vervangt Kirsten Heijs tijdens haar zwangerschapsverlof.

   


  Ik ben Esther Zijlstra, dierenarts en vervangster van Kirsten tijdens haar zwangerschapsverlof.
  In 2000 ben ik in Gent afgestudeerd en daarna heb ik in Wales en lange tijd in Joure als dierenarts gewerkt.
  Tot ziens op het Dierenartsencentrum!

   

   

  Lees meer...
 • 5% korting bij Doc&booff!

   

  Alles voor je huisdier hebben we nu ook online!

   


  De Nederlandse dierenartsen hebben de eigen webshop Doc&Booff gelanceerd. Wij zijn hierbij ook aangesloten. Op Doc&Booff is alles verkrijgbaar wat nodig is voor je gezelschapsdier; van onderhoudsvoeding, vlooienmiddelen, manden tot en met vele speeltjes. Uiteraard met belangrijke praktische tips en adviezen voor het welzijn en de gezondheid van het dier. Binnenkort zijn ook onze speciale voedingen en diëten bij Doc&Booff te bestellen.

  Haal je bestelling bij ons af of laat het thuisbezorgen

  Je kunt zelf kiezen waar je je bestelling laat bezorgen. Bij een bestelling vanaf € 39,50 wordt het pakketje gratis thuisbezorgd. Maar het is ook mogelijk om je online bestelling op onze praktijk af te halen. Je betaalt dan nooit bezorgkosten, kiest je eigen afhaalmoment en als je nog vragen hebt kun je ze gelijk aan ons stellen!

  Zorg en vertrouwen

  Wij beseffen maar al te goed dat de zorg van je huisdier iets is wat gepaard gaat met vertrouwen. Daarom kun je voor ieder dier een dierenprofiel opstellen en ons toegang geven tot je gegevens. Dankzij dit dierenprofiel krijg je handige tips en adviezen over hoe je jouw dier gelukkig en gezond houdt gedurende alle levensfasen. Wij gaan voor de juiste zorg net dat stapje verder.

  Welkom bij Doc&Booff

  Ga nu naar www.docbooff.nl om gemakkelijk en veilig alles te bestellen wat je nodig hebt voor jouw huisdier. Wij bieden je scherpe prijzen, goede kwaliteit en een actueel aanbod. Aangevuld met betrouwbare informatie, tips en adviezen gebaseerd op onze kennis en ervaring. Bij de eerste bestelling krijgt u 5% korting!   

  Lees meer...
 • Dienstrooster gezelschapsdieren

   

  Dienstregeling gezelschapsdieren

   


  Sinds 1 maart 2015 werken we samen met DAC Noordwolde en Dierenkliniek Wolvega in de dienst. U was al gewend om DAC Noordwolde te treffen in het weekend, dit is uitgebreid met Dierenkliniek Wolvega. Ook door de week. Op deze manier treft u altijd een gezelschapsdierenarts.

   

  Spoedgevallen: 24 uur per dag en 7 dagen per week 0516-512742, kies eerst de 1, dan de 3.

  Houdt u er rekening mee dat er in de dienst een ander tarief wordt berekend.

   

  Hieronder ziet u welke praktijk u in het weekend aan de lijn krijgt als u ons nummer belt.

  Datum Praktijk
     
  18/19 juli Wolvega
  25/26 juli Noordwolde
  1/2 augustus Wolvega
  8/9 augustus Wolvega
  15/16 augustus Oosterwolde
  22/23 augustus Wolvega
  29/30 augustus Noordwolde
  5/6 september Noordwolde
  12/13 september Oosterwolde
  19/20 september Wolvega
  26/27 september Noordwolde
  3/4 oktober Oosterwolde

   

   

   

  Lees meer...
 • slide 1
 • slide 2
 • slide 3
false
10
10
fade
27
20

In september 1998 ben ik als paraveterinair komen werken op het Dierenartsencentrum. Mijn meest voorkomende werkzaamheden zijn het assisteren tijdens operaties, het verzorgen van de dieren in de opname en baliewerkzaamheden. Verder organiseer ik de puppyparty's en geef ik de puppycursussen op de praktijk. Samen met Hans woon ik op een woonboerderijtje in Haule. We hebben honden, katten, paarden, kippen, geitjes, een varken en een cavia. Mijn vrije tijd besteed ik dan ook hoofdzakelijk aan het verzorgen van mijn dieren. Andere hobby's zijn o.a. lezen en spinning op de sportschool.

Bianca Hulleman

Paraveterinair