Corona maatregelen

Ook wij zijn in verband met het Corona virus genoodzaakt om bepaalde maatregelen te treffen. 

  • Uw huisdier mag door één persoon vergezeld worden.
  • De inloopspreekuren op locatie Noordwolde (13.30- 14.00 uur en 18.30- 19.00 uur) komen tijdelijk te vervallen. 
  • We bieden nu tijdelijk videoconsulten aan.
  • Heeft u zelf gezondheidsklachten dan verzoeken wij u om uw bezoek aan ons uit te stellen of indien noodzakelijk iemand anders te vragen met uw dier naar ons toe te gaan.
  • Wij verzoeken u om buiten te wachten indien zich er in Oosterwolde al drie personen in de wachtkamer bevinden en in Noordwolde bij twee personen.  
  • Wij geven u geen hand meer maar ontvangen u met een glimlach.
  • Wilt u medicatie of voeding komen ophalen, bestel dit dan van te voren even zodat we het klaar kunnen zetten.
  • Bent u niet in de gelegenheid om zelf de medicatie op te halen dan kan dit in overleg ook bezorgd worden.

Dierenartsencentrum de Stellingwerven, uw dierenarts in Oosterwolde en Noordwolde

Vanaf 1 januari 2018 zijn Dierenartsencentrum Oosterwolde en DAC Noordwolde gefuseerd tot één praktijk: Dierenartsencentrum de Stellingwerven.

Bent u op zoek naar een dierenarts in de regio Oosterwolde of Noordwolde? Bij Dierenartsencentrum de Stellingwerven is ieder dier welkom. Daarom vindt u in ons dierenartsencentrum voor elke diersoort een dierenarts. U kunt bij ons terecht voor de behandeling van gezelschapsdieren, paarden, geiten en schapen, maar ook landbouwhuisdieren, zoals koeien en varkens en de meer exotische dieren zoals reptielen en vogels.

Verzekerd van de best mogelijke zorg

Bij Dierenartsencentrum de Stellingwerven is uw dier verzekerd van de best mogelijke zorg. Onze dierenartsen blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van diergeneeskunde, zodat wij werken met de beste medicatie en de nieuwste technieken die op dit moment beschikbaar zijn. Ook de kennis van onze paraveterinairen wordt up-to-date gehouden, zodat zij u goed kunnen adviseren. Verder kunnen we, dankzij ons eigen laboratorium, snel en zorgvuldig onderzoek doen, waardoor u niet lang op de uitslag hoeft te wachten.

Over ons

Dierenartsencentrum de Stellingwerven

Dierenartsencentrum de Stellingwerven is een gemengde, moderne praktijk. Dit betekent dat u bij ons terecht kunt voor de behandeling van verschillende diersoorten. Onze locaties in Oosterwolde en Noordwolde werken samen om uw dier de best mogelijke zorg te verlenen.

Kom alles te weten over de praktijk