Contact

  • Afdeling Landbouwhuisdieren 0880 409922
  • Afdeling Paard (Equinoord)  0880 409933
  • Gezelschapsdieren Noordwolde 0561 431999
  • Gezelschapsdieren Oosterwolde 0516 512742
  • Gezelschapsdieren Marum 0594 641600

We verzoeken u vriendelijk om deze nieuwe telefoonnummers bij te werken in uw contactgegevens. Zo kunnen we u in de toekomst snel en efficiënt van dienst zijn.

Verzekerd van de best mogelijke zorg

Bent u op zoek naar een dierenarts in de regio Oosterwolde, Noordwolde of Marum? Bij Dierenartsencentrum de Stellingwerven/Dierenkliniek Marum is ieder dier welkom.  U kunt bij ons terecht voor de behandeling van gezelschapsdieren, paarden, geiten en schapen, maar ook landbouwhuisdieren, zoals koeien en varkens

Bij Dierenartsencentrum de Stellingwerven is uw dier verzekerd van de best mogelijke zorg. Onze dierenartsen blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van diergeneeskunde, zodat wij werken met de beste medicatie en de nieuwste technieken die op dit moment beschikbaar zijn. Ook de kennis van onze paraveterinairen wordt up-to-date gehouden, zodat zij u goed kunnen adviseren. Verder kunnen we, dankzij ons eigen laboratorium, snel en zorgvuldig onderzoek doen, waardoor u niet lang op de uitslag hoeft te wachten.

 

Voor wie?

De dieren die wij behandelen

Bij dierenartsencentrum de Stellingwerven behandelen wij gezelschapsdieren, paarden en landbouwhuisdieren. Hier vindt u meer informatie over de diersoorten die wij behandelen, evenals onze antwoorden op veelgestelde vragen.

Meer over diersoorten

 

Over ons

Dierenartsencentrum de Stellingwerven

Dierenartsencentrum de Stellingwerven is een gemengde, moderne praktijk. Dit betekent dat u bij ons terecht kunt voor de behandeling van verschillende diersoorten. Onze locaties in Oosterwolde, Noordwolde en Marum werken samen om uw dier de best mogelijke zorg te verlenen. Op (behandelings)overeenkomsten zijn van toepassing de

Algemene voorwaarden van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor diergeneeskunde

Kom alles te weten over de praktijk