Corona maatregelen

Geplaatst op Maandag 16 maart 2020
Wytske Veenstra

In verband met de landelijke Corona-maatregelen zijn ook wij genoodzaakt om onze werkwijze als DAC de Stellingwerven op bepaalde vlakken aan te passen en dit duidelijk naar u te communiceren.

Ook wij kunnen getroffen worden in een afname in de personele bezetting. Waar mogelijk zullen in overleg met u minder urgente afspraken naar een later tijdstip worden ingepland.

Op locatie Noordwolde komen de inloop spreekuren van 13:30-14:00 en 18:30-19:00 uur tijdelijk te vervallen. Dit om volle wachtkamers met veel directe contacten te voorkomen. Ook in deze tijdsblokken kunt u op afspraak terecht, hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen met de praktijk.

Heeft u zelf gezondheidsklachten zoals neusverkouden, keelpijn, hoesten of koorts? Dan verzoeken wij u een bezoek aan ons uit te stellen of iemand anders te vragen met uw dier naar ons toe te gaan.

Ook kunnen wij helaas u niet meer ontvangen met een handdruk, maar alleen met een glimlach. In de praktijk is mogelijkheid uw handen te desinfecteren.

Wij hopen op uw begrip in deze onzekere tijden en wensen een ieder die zelf gezondheidsklachten heeft veel beterschap toe.