Dierendag actie!

Geplaatst op Woensdag 21 september 2022
Esther Zijlstra

Het zijn dure tijden voor iedereen. Heeft u ook moeite met de eindjes aan elkaar knopen? Hikt u er al een tijdje tegenaan om een afspraak voor uw viervoeter te maken? Komt het iedere keer qua kosten eigenlijk niet uit? Wacht dan niet langer en maak een afspraak op dierendag!

Alle dieren verdienen een goede bescherming dus sla de vaccinatie van uw huisdier ook in deze financieel moeilijke tijd niet over en maak een afspraak op dierendag! Wij vaccineren uw hond of kat op deze dag voor €35 (normaal tussen de €50 en €60). U kunt hiervoor een afspraak maken indien u dier de laatste vaccinatie een jaar of langer geleden heeft gehad.

Is uw dier nog niet aan zijn vaccinatie toe of heeft het deze net gehad? Op dierendag krijgt u ook 50% korting op een consult (normaal €38,50 nu €19,25). Dus mocht uw dier al langer rondlopen met klachten en wilt u er nu toch eens naar laten kijken? Maak dan snel een afspraak op 4 oktober. Voor deze actie kunt u alleen telefonisch een afspraak inplannen 0516-512742. 

Let op: deze actie is alleen op 4 oktober en Vol = Vol! Wacht dus niet te lang met het maken van een afspraak! 

*De vaccinatie afspraak is enkel een korte gezondheidscheck en vaccinatie. Voor uitgebreider onderzoek zult u een vervolg afspraak moeten maken.
*Een consult afspraak is bedoeld voor 15 minuten onderzoek, de met u in overleg eventuele bijkomende medicatie en onderzoeken zullen in rekening worden gebracht