Fusie met Equinoord paardenpraktijk!

Geplaatst op Woensdag 14 april 2021
Josephine van Nieuwenhuizen

Fusie met Equinoord

Per 1 april 2021 heeft DAC de Stellingwerven Equinoord paardenpraktijk overgenomen. Dit betekent dat we u in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn met een uitgebreider team van paarden dierenartsen. Het kan zijn dat u één van hen al eens in de dienst bent tegengekomen want vanaf 1 februari deelden we de weekend en avond diensten al. Equinoord paardenpraktijk zal nu Dierenartsencentrum Equinoord gaan heten en maakt dus onderdeel uit van onze praktijk. 

Naast de vertrouwde gezichten van Ydo van den Brug en Josephine van Nieuwenhuizen is ons team nu uitgebreid met Rik Bremer, Tess van Overbeek, Paula Huisman, Nanne de Groen en Kimberley van Duuren.

Omdat de omvang van ons paardenklantenbestand nogal toeneemt met deze fusie zal er zoveel mogelijk een vaste assistente zijn die de telefoon gaat aannemen en uw vragen kan beantwoorden. Er is een optie (4) 'paard' toegevoegd aan het telefonische keuzemenu welke u ook overdag te horen krijgt als u ons belt. Visites voor de dag zelf kunt u tot 10.00 uur doorgeven. Voor spoedgevallen maken we natuurlijk altijd ruimte in de planning. Niet dringende vragen kunnen ook via email gestuurd worden naar [email protected], we doen ons best om dan zo snel mogelijk te antwoorden.  

Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd bij ons terecht via 0516-512742 of via email [email protected]