Open dag in Oosterwolde

Geplaatst op Donderdag 5 september 2019

In het kader van dierendag, organiseren we op onze praktijk in Oosterwolde een leuke open dag waarbij de huisdieren in het zonnetje worden gezet. Iedereen is welkom om tussen 10:00 en 15:00 gezellig langs te komen en een kijkje te nemen achter de schermen. Onder het mom 'kijk en beleef' hebben we talloze activiteiten voor jong en oud.

Zo worden kinderen van harte uitgenodigd om hun zieke knuffel mee te nemen naar het knuffelspreekuur, je kunt leren hechten, verbandjes leggen en pleisters plakken en kun je je huisdier meenemen om hem te laten keuren op vacht, conditie en gezondheid. Tevens kun je met je huisdier op de foto in onze '"foto-studio" en worden er workshops gegeven over EHBO voor je huisdier en hoe je door middel van massage het welzijn van je huisdier kunt vergroten. Ook voor bezoekers zonder huisdier is er voldoende te zien en beleven, zo worden het lab en de röntgenafdeling opengesteld en kun je op de OK leren hoe goed jij bent in het uitvoeren van een kijkoperatie. Als klap op de vuurpijl komt van 12:00 tot 13:00 de roofvogelhoeve langs die een spectaculaire roofvogelshow gaat geven!

Uiteraard ontbreken ook het springkussen en de ponyritjes niet, kun je ook nog uilenballen pluizen en voerbollen leren maken en hebben we een grabbelkoe, een grabbelkoe en een ranjakoe waarbij je je eigen ranja kunt 'melken'. Kom jij ook gezellig langs?

Download hieronder de kleurplaat, gebruik je mooiste potloden en lever de kleurplaat tijdens de open dag in op onze praktijk, wie weet win jij wel één van de leuke prijzen! Zo kun je toegangskaartjes winnen voor dierenpark Taman Indonesia, vrijkaartjes voor The Nature Game Drenthe en bioscoopbonnen voor de Bios Drachten.

Kleurplaat