Zorgplan: Uw dier, onze zorg!

Geplaatst op Zondag 14 mei 2023
Esther Zijlstra

Een Zorgplan voor uw hond of kat

Voorkomen is beter dan genezen! Preventieve zorg voorkomt onnodig ongemak en hoge kosten. Onze praktijk vindt deze preventieve zorg belangrijk, we willen graag samen met u de kwaliteit van leven van uw huisdier verhogen en deze zorg zo toegankelijk mogelijk maken. Daarom kunt u vanaf nu een zorgplan afsluiten voor uw hond/kat dat een aantal voordelen biedt:

Door mee te doen aan het zorgplan zorgt u tegen een lager tarief samen met uw dierenarts optimaal voor uw huisdier. U ontvangt alle noodzakelijke preventieve behandelingen die uw hond of kat gedurende het jaar nodig heeft in één pakket, u kunt laagdrempelig de gezondheid van uw huisdier laten controleren en u spreidt de kosten over het jaar door een vast bedrag per maand te betalen.

Laagdrempelige gezondheidszorg en uitgebreide service

Dat is wat u kunt verwachten van ons Zorgplan. Wij nodigen u twee keer per jaar uit voor een gezondheidscontrole van uw huisdier. Tijdens een van deze controles krijgt uw huisdier zijn jaarlijkse vaccinatie toegediend. U ontvangt de meest effectieve producten voor ontworming en bestrijding van vlooien en teken afgestemd op uw situatie van uw huisdier elk kwartaal gedurende het hele jaar.

Het zorgplan is ontwikkeld om het u gemakkelijker te maken. U ontvangt van ons een herinnering wanneer er nieuwe producten gehaald en toegediend kunnen worden, of dat het tijd is voor de jaarlijkse vaccinatie. Zo vergeet u nooit meer de belangrijke preventieve behandelingen!

  Kittenplan Puppyplan Basisplan Seniorplan
Chippen van kittens x      
Puppy/kitten vaccinaties x x    
Jaarlijkse vaccinatie x x x x
Wormmiddelen x x x x
Vlooien/tekenmiddelen x x x x
Extra gezondheidscontrole dierenarts x x x x
Onbeperkt assistentenconsult x x x x
Gebitsreiniging       x
Urinecontrole        

Welk plan past het beste bij uw huisdier?

De plannen zijn afgestemd op de leeftijd van uw hond of kat. Zo hebben we een puppy/kittenplan, een basisplan en een seniorplan. Na de puppy/kittentijd komt uw dier automatisch in het basisplan, afhankelijk van ras en leeftijd kan daarna het seniorplan een goede aanvulling zijn.

Puppy/kittenplan

Alle vaccinaties en nodige ontworm en vlooien/tekenproducten voor het 1e jaar zijn inbegrepen. Kittens krijgen en chip en deze wordt gratis geregistreerd. Tweemaal per jaar wordt een gezondheidscontrole door de dierenarts gedaan en tot een leeftijd van 6 maanden wordt u maandelijks uitgenodigd voor een consult bij de assistente. Daarnaast is het het gehele jaar mogelijk om gratis een afspraak te maken bij een assistente voor bijvoorbeeld het laten knippen van de nagels of een gebitscontrole. Elk kwartaal ontvangt u een herinnering via een e-mail voor het ophalen van de producten.

Basisplan

Inbegrepen zijn de jaarlijkse vaccinatie en ontwormings- en teken/vlooienproducten voor een jaar. Tweemaal per jaar kunt een afspraak maken voor een gezondheidscontrole bij de dierenarts en onbeperkt bij de assistentes. Elk kwartaal krijgt u een herinnering via een e-mail voor het ophalen van de producten.

Seniorplan

Het seniorplan is een aanvulling op het basisplan, waarbij tevens een jaarlijkse gratis gebitsbehandeling en urinecontrole inbegrepen is. Door jaarlijks urine te controleren kunnen er eventueel al in een vroeg stadium bepaalde afwijkingen aan het licht komen. Denk hierbij aan suikerziekte, blaasontstekingen of nierfalen. Hoe eerder deze aandoeningen ontdekt worden, hoe beter het te behandelen is. Vooral bij ouder dieren kunnen er problemen met het gebit ontstaan door overmatige tandsteenvorming. Hierbij geldt hoe beter het gebit goed schoon gehouden wordt, hoe minder ernstige gebitsproblemen zich kunnen ontwikkelen.

Tarieven

Huisdier Bedrag per maand
Kittenplan € 25,70
Basisplan kat € 21,55
Puppyplan (alle gewichten) € 31,65
Basisplan hond <10 kg € 20,50
Basisplan hond 10-20 kg € 22,40
Basisplan hond 20-40 kg € 26,20
Basisplan hond 40-60 kg € 27,75
Basisplan hond > 60 kg € 38,90
Seniorplan Prijs basisplan + € 10,00

Klik hier voor de Algemene voorwaarden 

Nieuwsgierig geworden of wilt u een plan voor uw huisdier afsluiten? Neemt u dan gerust contact met ons op, we helpen u graag!