Afspraak maken

U kunt zelf online een afspraak voor uw dier inplannen. Let op: Is uw dier ziek? Neem dan telefonisch contact met ons op. Ook voor chirurgische ingrepen en gebitsbehandelingen verzoeken wij u telefonisch contact met ons op te nemen. Wij geven u van te voren advies en kunnen na overleg inschatten hoeveel tijd we voor de ingreep moeten inplannen. 

Online afspraken zijn alleen bedoeld voor een kennismaking, vaccinatie en/of gezondheidscheck, gewichtsbegeleiding, nagels knippen, controleafspraken en vervolg-behandelingen (injecties, laseren, wondbehandeling).

Bent u een nieuwe klant? Vul dan alstublieft eerst het inschrijfformulier in. Na een behandeling, operatie, afhalen van medicatie of voeding dient u gelijk af te rekenen. 

 
 

Maak een afspraak door op Volgende te klikken. 

Spoed?

Neem voor spoedgevallen altijd telefonisch contact met ons op, dit kan 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Klik hier hier voor onze contactpagina. 

Disclaimer

We hebben slechts een deel van de beschikbare tijden mogelijk gemaakt voor online boekingen. Staat uw gewenste tijd er niet tussen? Bel dan gerust met onze assistentes om te overleggen of uw gewenste tijd beschikbaar is.