Afspraak maken via de website

Geplaatst op Dinsdag 7 februari 2023
Wytske Veenstra

Afspraak maken bij DAC de Stellingwerven

Om tegemoet te komen aan de wensen van onze klanten, is het ook mogelijk om online een afspraak te maken bij ons. Steeds vaker komt het voor dat we 's avonds en in het weekend mails ontvangen met het verzoek een afspraak te plannen voor de komende dag of week. Vaak duurt het bij ons even voor we tijd hebben om de binnen gekomen mails te beantwoorden en bent u nog in afwachting van een datum. Hoe makkelijk is het dan om meteen een datum en tijdstip vast te leggen die u uitkomt!

Dat kan nu via onze website en Facebook, maar ook via de herinneringsoproepen die u van ons ontvangt. Onderaan de herinnering vindt u een knop waarmee u meteen in de afsprakentool terecht komt en een afspraak kunt plannen.

Persoonlijk contact vinden we nog steeds heel erg belangrijk, dus als u liever belt of even wilt overleggen met de assistentes, dan staan we u graag telefonisch te woord!

!!Het is helaas tijdelijk niet mogelijk om online een afspraak te maken. Neem gelieve telefonisch contact met ons op 0516-512742!!