Oktober is de maand van de oudere kat!

Geplaatst op Woensdag 27 september 2023

Maand van de oudere kat 2023

Wist u dat een kat al op 7 jarige leeftijd een senior is, op 11 jarige leeftijd bejaard en vanaf 15 jaar hoog bejaard? Zij hebben namelijk een grotere kans op ouderdomsklachten en progressieve kattenziektes zoals artrose, nierziekte en suikerziekte. Vaak merkt de katteneigenaar helemaal niet dat zijn kat iets mankeert, omdat een kat dit heel goed verbergen kan. Bij chronische aandoeningen is het belangrijk om deze op tijd te ontdekken. Zo kunnen we samen zorgen voor een zo lang mogelijk prettig leven van uw kat.

Actie 

In oktober besteden we daarom extra aandacht aan de gezondheidscontrole van oudere katten. We controleren bijvoorbeeld het gewicht, bekijken de oren, ogen en het gebit van uw kat. Ook meten we de bloeddruk en luisteren naar het hart.
Deze maand betaalt u voor deze uitgebreide gezondheidscontrole slechts €15 euro.
Wanneer u urine van uw kat meeneemt, zullen wij dit tijdens de controle tegen een gereduceerd tarief onderzoeken (€12,50 euro).

Bel ons voor een afspraak of maak online een afspraak.

Wilt u onderstaande vragenlijst invullen en meenemen naar de afspraak? Dit is een extra hulpmiddel om eventuele aandoeningen op te sporen.

Klik hier voor de vragenlijst

Met vriendelijke groet,