Videoconsult

Geplaatst op Donderdag 19 maart 2020
Lucy Valkering

Mogelijkheid tot videoconsult

Bent u niet in de gelegenheid of twijfelt u of het echt nodig is om langs te komen met uw dier? Maak dan eerst een afspraak voor een videoconsult!


Wij bieden in verband met het Corona virus nu tijdelijk een videoconsult aan, op deze manier kunnen we het aantal live contactmomenten verminderen. Natuurlijk kunnen we het dier zo niet onderzoeken, maar wij kunnen wel (via beeld iets makkelijker dan alleen telefonisch) adviseren; of het noodzakelijk is toch langs te komen of dat er (thuis) medicatie noodzakelijk is.  

In het uitzonderlijke geval dat u niet in de gelegenheid bent zelf de medicatie bij een van onze locaties op te (laten halen) dan kunnen wij in overleg kijken of het mogelijk is deze bij u thuis te bezorgen.

Om een afspraak te maken voor een videoconsult kunt u bellen met 0516 512742. We plannen dan een videoconsult in op een later tijdstip, de dierenarts zal u terug bellen via WhatsApp videobellen, geef dus uw mobiele nummer even door aan de assistent.

De kosten van dit video consult zijn €17,50. Indien wij u adviseren toch een afspraak te maken dan worden deze kosten op het normale consult in mindering gebracht.

Let wel, er kan voor een videoconsult alleen op rekening worden betaald. Hieraan zijn €5 administratie kosten verbonden.

Indien u voer of medicatie wilt komen afhalen dan verzoeken wij u dit van te voren telefonisch aan ons door te geven, zodat wij het voor u klaar kunnen zetten. Ook hiervoor geldt dat indien u niet in de gelegenheid bent dit zelf af te halen, wij zullen proberen de bestelling bij u thuis af te leveren.